BİZİ HASTA EDEN DÜŞÜNCELER

  • Genel Sağlık
  • BİZİ HASTA EDEN DÜŞÜNCELER için yorumlar kapalı
  • 961 kez görüntülendi

BİZİ HASTA EDEN DÜŞÜNCELER

İnsanlar Düşünceleriyle Hastalıkları Çağırıyor.
Gün boyunca neler düşündüğünüzü bir düşünün. Aklınızdan neler geçiyor. Bu düşüncelerin kaç tanesi sizi mutluluğa, refaha taşıyacak. Kaç tanesi karanlık yarınlara götürecek…
Korkmak isterseniz korkarsınız ve korkuyu düşündügünüz de, bedeniniz ürperir. Kalp atışlarınız hızlanır. Göz bebekleriniz büyür. İstediğiniz şeyi zihnen yaşıyorsunuz. Mutlu olmak isterseniz beden rahatlıyor, gevşiyorsunuz ve yüzünüzde bir tebessüm beliriyor.

Bizler neyi nasıl yaşamak istiyorsak, kumandadan seçiyoruz. Zihnimiz de bedenimizi o duyguya göre ayarlıyor. O halde şimdi Mutluluğu seçin. Mutluluğu, refahı ve huzuru seçin ve kendiniz için tohum ekin. Bunu yapabilirsiniz. Düzenli ve sürekli tekrarlanan düşünce kalıpları, bilinçaltımıza yerleşir. Alışkanlığa dönüşür. Siz; genel olarak karamsar bir yapıya sahipseniz, düşünceleriniz de, tüm düşünce kalıplarınız da hemen her şeye olumsuzluk ile bakar.

Engel insanın önünde değil, zihnindedir. Bir işi başaramam derseniz başaramazsınız. Bu iş imkansız derseniz, imkansız olur sizin için. Kendinize inanırsanız, mutlu ve huzurlu bir hayat sürersiniz. Sürekli; korku, öfke, nefret, başarısızlık gibi düşünceler üzerinde durursanız, mutsuz ve güçsüz olursunuz.

Düşüncelerimiz yaşamızı şekillendiriyor. Bütünsel tıbba göre kızgınlık kanseri, sevgisizlik şekeri, kaygı durumlarıysa beyin hastalıklarını getiriyor beraberinde!

Evet biz et ve kemikten oluşuyoruz ama bunun arkasında birde ruh, duygu ve zihin bedenlerimiz var. Herhangi bir hastalık durumunda sadece bedendeki hastalığı gidermek yeterli değil. Zihin ve duygu bedenlerininde iyileştirilmesi gerekiyor.

Önce biliçaltına gidip temizlik yapılmalı, o olumsuz duygu düşünce neyse onu bulup yerine olumlularıyla değiştirmek gerekiyor.

* Alzheimer çoğunlukla istedikleri hayatı kuramayan, ama bu dünyada kalmayı tercih eden kişilerde görülür. Ayrıca aileden sevgi alamayanlarda da gelişir, hastalık oluştuktan sonra aile üzerine titremeye başlar.

* Skolyoz yani omurga eğriliği kendisinden çok yüksek beklentisi olan insanlarda daha fazladır.

* Kanser kızgınlıktır. Kızgınlıklarını dışa vuran insanlar, kansere daha az yakalanır. Bazı kanserler tedaviyle iyileştiği halde yine oluşur, çünkü kişi deneyimini değerlendirmez, halbuki hastalıklar en iyi öğretmenlerdir.

* Selülit, kadınların erkeklere öfkesidir. Serotonin düşünce, testestoron ve libodo düşer, östrojen artar, selülit oluşur.

* Egzama ve alerjiler, istemediği şeylere reaksiyon gösteremeyen insanlarda oluşur.

* Kalp hastalıkları sevgi eksikliğiyle ilgilidir. Sevgi alsa bile kalp çakrası kapalı olan kişi, ne kadar şımartsanız da o sevgiyi alamaz. Pek çok araştırmada kalp hastalarının hep koltuğun ucuna oturduğu saptanmış. Bu onların yaşama tam olarak yerleşmedikleri anlamına gelir, yaşama ilişiyorlar.

* Tiroid ve romatizmal hastalıklar, hep haksızlığa uğradığını düşünen insanlarda oluşur.

* Sigara bağımlılığında sigara, genellikle anne yerine konur. O yüzden sigarayı bırakmak, anneyi terk etmek gibi zor gelir insana.

* Alkolizm, değersizlik ve hiçlik hissiyle paralel gelişir.

* Görme bozuklukları, aslında görmeyi istememekle ilgilidir. Yakını görememek, yakındaki olan şeyleri artık fark etmeyi istenmezse oluşur ve fiziksele de yansır. Sağırlık da duymak istememeyle ilgilidir.

* Böbrek hastalıkları, insanlarla iletişim bozukluklarından kaynaklanır. Ve atadan da devralınır.

* Omurga hastalıkları ve bel ağrıları bütün ailenin yükünü üstüne alan, üstelik destek alamayan insanlarda daha çok görülür.

* Akciğer hastalıkları yaşamı reddeden insanların muzdarip olduğu bir durumdur. Soluk alırken iyiyi alıp kötüyü veririz ya, akciğer hastaları bunu yapmaz, o yüzden akciğer kanseri çok hızlı ilerler.

* Meme kanseri sağda ve solda ayrı nedenlerle oluşur. Sağ memede oluşan kanser gelecek kaygısından, sol memede oluşan kanser geçmiş kaygısından ileri gelir.

* Kadın hastalıkları, rahim kanseri, saç dökülmeleri sıklıkla kadınlığı reddeden kadınların sorunudur.

* Beyindeki bütün hastalıklar, geçmiş ve gelecekle hesaplaşılamadığı durumlarda olur.

* Uyluklardaki ve kalçalardaki yağlanma, çocukluktan kalma bastırılmış öfkedir

* Şeker (Diyabet) hastalığı, sevgiyi alamamaktır. Çikolata ve şekeri her gün yemek istiyorsanız, yaşamınızda sevgi eksikliği vardır.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.