2018 Çin Takvimi Hamilelik Hesaplama Tablosu

  • ALTERNATİFTIP
  • 2018 Çin Takvimi Hamilelik Hesaplama Tablosu için yorumlar kapalı
  • 2.228 kez görüntülendi

2018 Çin Takvimi Hamilelik Hesaplama Tablosu

Malum yılbaşına kısa bir zaman kaldı ve 2018 yılında hamile kalmak isteyenler ile gebelik düşüncesi olanların zihninde yine aynı soru oluşmaya başladı.

Kabul edelim ki herkes bebeğinin cinsiyetini merak eder hatta istediği bebek cinsiyetine göre hamile kalmaya çalışır ve işte bu noktada Çin Takvimi ile yüzleşiriz. Bu yazıda 2018 Çin Takvimi ile bebek cinsiyeti belirleme ve hamilelik planlama tablosundan bahsetmek istiyorum.

Konumuza girmeden önce bilmeyen hatta adını daha önce hiç duymayanlar için Çin Takvimi Tablosunun ne olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. Çin takvimi tablosu her yıl değişen ve o yıl içinde hamile ve gebe kalanların bebeğinin cinsiyetini daha doğmadan hatta hamile bile kalmadan öğrenmesini yarayan bir tablodur ve biz bu sene sizler için 2018 yılı Çin takvimini paylaşacağız.

Annenin yaşını ve hamile kalınan ayı eğer doğru biliyorsanız ve 2018 Çin Takviminin doğru çıkmadığı durumlardan korunma şartıyla emin olun bebeğin cinsiyetini yüzde 99 oranında doğru olarak hesaplayabilirsiniz.

2018 Çin Takvimi Cinsiyet Hesaplama? 2018 Çin Takvimi ile bebeğin cinsiyetini hesaplayan tablodan sonuç çıkarmanız için bilmeniz gereken şey çok basit.

Hangi ayda hamile kaldınız? Kaç yaşında hamile kaldınız? Eğer bu iki soruya verilecek net bir cevabınız var ise bebeğin cinsiyetine 2018 Çin takvimi ile netlik kazandırabilirsiniz.

Çin Takviminin Doğruluğu: Bazı sebeplerle 2018 Çin Takvimi tutmuyor veya sapma gösteriyor. Eğer ki sıraladığımız durumlardan bir tanesi bile sizde varsa Çin takvimi sapacak ve bebeğin cinsiyetinin tutma ihtimali en aza inecek hatta neredeyse hiç tutmayacaktır. İşte bu durumlar;

Daha önce erken doğum yapanlarda ve tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bayanlarda, doğum kontrol yöntemi ile korunduktan sonra ilk adet döneminde hamile kalanlarda ve son olarak herhangi bir sebeple bir önceki hamileliğiniz sonlandıktan sonra 12 ay geçmeden yeniden hamile kalırsanız 2018 Çin Takvimi doğru sonu vermeyecektir.

2018 Çin Takvimini kullanmak ise çok basit. Annenin hamile kaldığı yaş ile hamile kaldığı ayı birleştirin. Karşınıza çıkan cinsiyet bebeğinizin cinsiyeti olacak. Burada dikkat edilecek nokta ise şu: Diyelim ki 1990 yılı Ocak ayı doğumlusunuz, normal yaş hesaplamasında 2018 yılı Ocak ayında 28 yaşına gireceksiniz. Fakat Çin Takvimine göre ise yaşınız 29 olacak.

Diğer dikkat edilecek konu ise hamile kalınan ay. Çoğu kişi ne yazık ki son adet olduğu ayı baz alıyor. Takvimden doğru sonucu almak için ilişkiye girerek hamile kaldığınız ayı baz almanız gerekiyor.

TÜM VERİLEN BİLGİLERE RAĞMEN 2018 ÇİN TAKVİMİ İLE CİNSİYET HESAPLAMASI YAPAMADINIZ MI? SIKINTI DEĞİL, BİZ SİZİN İÇİN HESAPLARIZ.

SİZDEN İSTEĞİMİZ YAZIYA YORUM YAPARAK GÜN-AY-YIL ŞEKLİNDE DOĞUM TARİHİNİZİ VE HAMİLE KALDIĞINIZ AYI BİZE İLETİN. BİZDE CEVAP OLARAK SİZE BEBEĞİN CİNSİYETİNİ PAYLAŞALIM.

YORUM YAPMADAN ÖNCE KONUYU BEĞENEREK VE PAYLAŞARAK BİZE DESTEK OLURSANIZ MUTLU OLURUZ. YORUM YAPMAK İÇİN TIKLA

2018-cin-takvimi

Bu yazı 2018 çin takvimi tablosu otomatik hesaplama gebelik ile cinsiyet hesaplama belirleme ilgili yorumlar yaş hesaplama hamile kalma hamile kalanlar burçlar doğruluk payı dinimizdeki yeri yanılma payı hamile kalanların yorumları 2018 çin takviminin doğruluğu hangi hayvan ne yılı bebek cinsiyeti hamilelik planlama ne kadar bilimselliği mantığı nedir doğruluk oranı güvenilirliği çin takvimi ile bebek cinsiyeti cinsiyet planlama öğrenme ne işe yarar ne kadar doğru güvenilir nedir nasıl kullanılır konusunda bilgi vermek için yazılmıştır.

2018 çin takvimi, Rezene tohumu mail, soya fasulyesi tohumları mail, 6H9E, çin takvimi 2018, çin takvimi 2018 tablo, karın bölgesi yağlar eritme hareketleri

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.